فارماكوكينتيك جذب: از دستگاه گوارش به سرعت جذب مي شود. قسمتي از دارو که تغيير نيافته، ممکن است مجدداً از روده و از مسير صفراوي جذب شود. پخش: بعد از جذب مجدد از روده، به سرعت در بافتهاي مختلف انتشار مي يابد. در گلبولهاي سفيد تجمع مي يابد و در کليهها، کبد، طحال و مجراي روده انتشار مي يابد. متابوليسم: تا حدي در کبد متابول يزه مي شود. متابوليسم اين دارو در بافتهاي ديگر آهسته است. دفع: کلشيسين و متابوليتهاي آن عمدتاً از طريق مدفوع، و به مقدار کم از طريق ادرار دفع مي شوند.
ادامه مطلب...
:: موضوعات مرتبط:
داروهای ضد نقرس ,
,
:: بازدید از این مطلب : 197
فارماكوكينتيك پخش: حجم توزيع آن ml/kg 127-110 در بچهها ميباشد و نيمه عمر آن در اين جمعيت 18 ساعت است. حجم توزيع دارو در بالغين ml/kg 138-8/75 ميباشد و نيمه عمر آن در اين جمعيت 5/22-7/15 ساعت است. در بالغين، سن، جنس، سطح آنزيمهاي كبدي و كليرانس كراتينين بر فارموكوكينتيك آن اثر ندارد. متابوليسم و دفع: اطلاعاتي در دسترس نبود.
ادامه مطلب...
:: موضوعات مرتبط:
داروهای ضد نقرس ,
,
:: بازدید از این مطلب : 188
این دارو ترکیبی از استامینوفنٍ، ایبوپروفن و کافئین می باشد.این دارو در درمان دردهای خفیف تا متوسط ناشی از سردرد(عصبی و میگرنی)، دندان درد، دردهای عصبی- ماهیچه ای، دردهای مفصلی و دیس منوره کاربرد دارد.
کلشی سین جهت تسکین نقرس حاد کاربرد دارد و هم چنین جهت پروفیلاکسی حملات حاد به ویژه در اولین ماههای درمان با آلوپورنیول و یا Uricosurics . کلشی سین از طریق کاهش واکنش های التهابی به کریستال های اورات باعث پاسخ درمانی قابل توجهی در نقرس حاد می گردد، این عملکرد ناشی از چندین عمل دارو از جمله کاهش تحرک لوکوسیت ها است. این دارو آنالژزیک نیست و تأثیری هم بر
تداخل دارويي استفاده تو ام با بنزوديازپينها ميتواند سطح سرمي آنها را افزايش داده و طولاني کند و اختلالات سايکوموتور و دپرسيون سيستم اعصاب مرکزي ايجاد کند. ميکونازول مي تواند اثر آمفوتريسين B را آنتاگونيزه کند. در استفاده تو ام با مهار کنندههاي HMG-CoA reductase احتياط شود چراکه خطر ايجاد رابدوميوليز افزايش پيدا مي کند. اين دارو مي تواند سطح فني توئين را افزايش دهد. ميکونازول مي تواند خطر سميت تاکروليموس را افزايش دهد. سطح تاکروليموس و علائم بيماران بررسي شوند. همچنين مي تواند خطر سميت آلکالوئيدهاي وينکا را نيز افزايش دهد. اثر ضد انعقادي وارفارين را افزايش مي دهد. PT, INR بيمار بررسي شود.
ادامه مطلب...
:: موضوعات مرتبط:
داروهای ضد قارچ ,
,
:: بازدید از این مطلب : 178
فارماكوكينتيك جذب: پارامترهاي مربوط به راههاي تجويز خوراكي و وريدي يكسان هستند. فراهمي زيستي خوراكي حدود 96% ميباشد. پخش: به طور وسيع در بافتها توزيع ميشود. اتصال پروتئيني دارو 58% است. متابوليسم: توسط آنزيمهاي كبدي CYP2C19، CYP2C9 و CYP3A4 متابوليزه ميشود. دفع: با واسطه متابوليسم كبدي دفع شده و كمتر از 2% به صورت تغيير نيافته در ادرار ترشح ميشود.
ادامه مطلب...
:: موضوعات مرتبط:
داروهای ضد قارچ ,
,
:: بازدید از این مطلب : 186